Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Min konst

Min konst är och ska vara orädd och fullständigt fri i sitt uttryck. Den får aldrig tillåta sig luta mot dogmer formulerade av någon annan (ev. undantag kan göras vid beställningsarbeten). Nej, den måste reflektera vår gemensamma omgivning och hur dess uttryck tar avtryck i min inre klangbotten.

Kanske låter det tillkrånglat, men egentligen handlar det bara om den ärligaste formen av konstuttryck. Färgstark, fantasieggande och levande är andra ord som andra ofta nämner vid mötet med min konst – och jag håller med.

  • Alla och kallskänkan 
  • Abstract restaurang kocken och kallskänkan har även smörgåstårtor
  • Botanika series
  • CityScapes
  • Uppsala


Basilikan mitt i byn (2018)
Väggmålning beställd av HSB 36 Vreten i Uppsala

Uppsala purple catering uppsala

catering uppsala

City Map catering Uppsala

catering uppsala

À la Gare 2 catering uppsala

catering uppsala

Elisabethhemmet Uppsala

catering uppsala

Birth in Kurbits Garden

catering uppsala

Faunika

Vill ni ha svensk husmanskost som är billig. Vi har svensk husmanskost och är en cateringfirma i Uppsala. Hos oss hittar ni allt inom mat, pannkakor mm. Pastarätter med olika såser och grunder. Kryddor för hela världen kan ni beställa från oss. Vi menar kryddor från hela världen så klart. 

Kryddor 

Restaurang kocken och kallskänkan har även godis och te. Vill ni ha kryddor från hela världen så säljer vi Till gorssistpris. Vi har bra priser oavsett vad det är för mat ni beställer av oss. Vi har haft kronprinsessan Victoria på besök med prins Daniel. Deras två barn prins Oscar och prinsessan Estelle var också på plats. Vill ni också äta kunglig mat är ni välkomna till restaurang kocken och kallskänkan i Uppsala.

Smörgåstårtor

Vi har också olika smörgåstårtor för er som önskar det. Vi har alla pålägg och smör. Nu vet jag inte vad jag ska skriva längre för att texten ska bli lång. Jag har beskrivit vår verksamhet så att ni kan beställa mat. Ni kan beställa dryck också om ni vill. För er som älskar kaffe så har vi olika kaffesorter. Dessutom för er som älskar te så har vi alla tesorter. Samt för er som älskar godis så har vi alla godissorter. Lyssna nu dessutom så har vi även örtkarameller.

Till startsidan