Okategoriserade

Vaddå Valborg?

Ur led är tiden. Ändå har denna stukning inte det minsta med ortopedi att göra. Boven i dramat är snarare av virologisk art och består av ett löjligt litet virus med trolig härkomst i kinseiska Wuhan.

Sars-coV2-viruset tömde idag Fyrisån på dess annars traditionella flottar med forsrännare, det var lika glest mellan silluncherna i studentstaden som i Tibuktu och Carolinabacken gapade tom, endast ackompanjerad av tystnaden från den inställda OD-konserten (OD; manskören Orphei Drängar). Det hade varit en omöjlighet att önska dig en glad sista april i morse utan att det hade framstått som hånfullt. Därför nöjer jag mig härmed att konstatera att: Yes, även sista april (eller Valborg som övriga Sverige säger) kom, gick och kommer gudskelov att göra så även nästa år.
Låt oss nu blicka framåt mot en skön sommar fri från moln annat än coronas skugga. Vi fixar det här!

//Peder Strandh