Okategoriserade

Bättre fisk med Ishavet – fiskbilen i Stockholm

Ät bättre fisk, Du kan nämligen beställa fisk och skaldjur från fiskbilen Ishavet har.

Ishavet Fiskbilen Stockholm sträcker sig ut över de större delarna av landet, om det inte hunnit dit, finner du snart dem hos dig. Ja, de är bara en tidsfråga innan de finner sin väg in till era trakter, och det ska ni vara otroligt glada över när de sker. Detta är det bästa du kan få, i samma klass som fiskhandlaren . Det enda som saknas är lukten av havet.

Bilen kommer på en förbestämd tid. Det är bäst att beställa i förväg, eftersom de ibland säljer slut. Du kan beställa via deras sida, du hittar även massa recept att följa där på receptbanken..

Om du vill veta mer om deras utbud kan du hitta på Ishavet.nu, smidigt och enkelt, med super team att ta kontakt gällande allt kring din beställning och om du har ett nyfiket sinne.

De har ett otroligt brett sortiment, från fisk och skaldjur till alla tillbehör du skulle behöva. Men deras specialitet är naturligtvis fisk & skaldjur.

De arbetar med fiskare som har bestånd  och som fiskar hållbart. Det innebär att de använder traditionella metoder och respekterar kvoterna.
Du kan alltså vara säker på att fisken du äter är färsk och hälsosam. Och den smakar gott också !

Du kan beställa din fisk online eller via telefon, de tar swish så allt går att ordna. De levererar den till dig inom några dagar. Och om du inte är nöjd med det du beställt kontaktar du personalen. Så enkelt är det. 

Så varför inte testa det? Det kan bli den bästa fisk du någonsin ätit!