Okategoriserade

Sugen på att spela en liten melodi?

Det är enkelt att köpa nästan vad som helst idag, tack vare näthandeln men det är inte alltid lika lätt att hitta det man söker. För att göra det lite enklare för dig: På Danguitar.se finns allt du behöver och önskar inom instrument, ljud och ljus. Trots namnet erbjuder DanGuitar mycket mer än endast gitarrer. 

DanGuitar grundades år 2002 och har således 20 års erfarenhet av näthandel och försäljning av musikinstrument, produkter för scen som lampor och olika maskiner och av ljudsystem. Personalen på DanGuitar är alla själva musiker. Det de inte kan, kan nog ingen. DanGuitar började med att sälja endast gitarrer och tillbehör till gitarrer men genom åren har utbudet vuxit och nu har de ett mycket omfattande sortiment av det mesta inom instrument och uppträdande. 

 

DanGuitar har någonting för alla, oberoende av smak eller storlek på plånboken. De erbjuder till och med instrument utformade till barn. Ingen ska behöva gå tomhänt från ett besök i deras webbshop. 

 

Sortiment 

 

När vi talar sortiment, DanGuitars är stort. De har ett stort utbud av gitarrer, allt från akustiska till gitarrer för vänsterhänta samt gitarrer från världens alla hörn. De erbjuder basar, andra stränginstrument som banjo och ukulele, tangentinstrument som piano och keyboard, både elektroniska och akustiska tangentinstrument. I DanGuitars utbud finns även stråkinstrument som cello och violin samt trummor och percussion för att inte glömma blåsinstrumenten. Produkterna finns i många olika märken och prisklasser. 

 

Utbudet består även av ljudutrustning med undergrupper som till exempel mikrofoner, högtalare och förstärkare samt av ljus och effekter och tillbehör. Eller vad sägs om en snömaskin, discolampor eller laser som en del av din scenshow?  

 

Om du är musiker, ingen skillnad om du är yrkes- eller hobbyverksam. Allt du kan tänkas behöva för att kunna göra det du älskar finns hos DanGuitar. Behöver du hjälp? Tveka inte att ta kontakt med den mycket hjälpsamma och kunniga personalen. De finns till för att göra din upplevelse unik. 

 

Webbshop

Med sitt heltäckande utbud, snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och kunniga personal finns det inget som DanGuitars webbshop saknar. Frakten är förmånlig och produkterna har bra garanti och 30-dagars returrätt. 

 

Genom att prenumerera på deras nyhetsbrev missar du aldrig mer ett bra erbjudande eller spännande nyheter. 

 

DanGuitar erbjuder produkter från ungefär 200 olika märken, där ingår allt från klassiska tillverkare som har tiotals år av erfarenhet samt ny innovativa märken som har det allra nyaste inom instrument. 

 

Tveka inte, bekanta dig med det stora urvalet redan idag.