Okategoriserade

Nya golv på jobbet

Sponsrat inlägg i samarbete med K3Golv

Att lägga golv här en konst, ett hantverk.

Tänker ni på golvet ni går på? Vad ni har för golv hemma, i butiker, på jobbet? När man börjar fundera på det märker man vilket hantverk det är att lägga ett golv.

Vi har funderat på att byta golv på jobbet, lägga ett nytt golv. Det är därför jag ser golvet överallt där jag går. När man jobbar måste man inte bara tänka på hur det ser ut, man måste också tänka på hur hållbart det är. Står man och jobbar som många faktiskt gör nu så får golvet inte vara för hårt.

K3Golv har jag fått bra hjälp. De hjälper både privatpersoner och företag med stora eller små jobb. Det är bra att kunna säga sina idéer till dem, de vet om det går att genomföra eller inte. de kan också komma med tips på vad som kanske skulle passa bättre.

Har ni tänkt på golven i kyrkor eller på slott? Tänk när ni går in i domkyrkan eller är på fest i slottet. Hur många bröllop, dop, fester och andra firanden har det varit på dessa golv. Det är jättespännande att tänka tillbaka och fundera på.

I Uppsala har vi många gamla byggnader. Ta en tur runt Uppsala och titta på allt som finns här. När ni går in i kyrkan, slottet eller carolina rediviva så fundera på golven, taket och väggarna. Tänk om väggar kunde tala brukar man säga ibland, det gäller även golv tycker jag. Va spännande saker vi hade fått reda på då!

Jag tycker att vi ska satsa på ett hållbart golv på jobbet, så kan vi slipa och ytbehandla det när det börjar bli lite fult. Den idén ska jag ta med K3Golv och höra vad de tycker!