Okategoriserade

Flexibelt kontor

Sponsrat inlägg i samarbete med Hagalunds Kontorshotell

Har du tröttnat på att enbart jobba hemma?

Nu är vi många som jobbar hemfrån. Det är skönt att ha fexibiliteten att vara hemma. Man slipper tiden det tar att ta sig till och från jobbet och man hinner också med mer hemma.

Att tvätta eller städa på sina raster kan vara skönt för att du slipper göra det på kvällen, men hade du haft ett kontor så hade du fått en rast och ta det lite lugnt vilket är bra för välmåendet.

Det är dock lite tråkigt att sitta själv varje dag. Många saknar det sociala och ett kontor att gå till. Det kan bli ganska ensamt att jobba hemma varje dag och man sakanar någon att prata med eller bara dricka en kopp kaffe med.

Om man har ett eget kontor så är det skönt att ha en plats att gå till. Man kommer ut i friska luften när man tar sig till och från kontoret, vardagsmotionen är också viktig. Dock så är väldigt dyrt att ha sitt eget kontor och det är lite tråkigt att lägga sina surt förvärvade pengar på en dyr kontorshyra, för det finns så mycket roligare saker att göra för de pengarna.

Att hyra in sig på kontorshotell i Stckholm är det perfekta alternativet tycker jag. Du kan välja om du vill hyra halvtid eller heltid. Det är ett otroligt bra sätt att nätvärka för du träffar så många andra företagare när du är på ditt kontor.

Då får man också det sociala. En fika med hen som hyr kontoret brevid dig, prata med några företagare när du äter din lunch i personalköket. Kanske en aw eller personalfest med dina nya kollegor på kontorshotellet.

Det är viktigt att må bra och att att ha roligt på jobbet och det har du chansen att få när du hyr in dig på ett kontorshotell.