Okategoriserade

Resor och sport

Sponsrat inlägg i samarbete med BE Resor

Res runt i världen, se alla sevärdheter och titta på din favoritsport!

 

Jag älskar att resa och under årens lopp har jag hunnit med många resor till olika länder och sett många spännande saker. När jag träffade min sambo så  minskade resorna drastiskt eftersom min sambo inte tycker så mycket om att resa av någon underlig anledning, Nu har jag iallafall lyckats få min sambo intresserad av en resa, äntligen!

Det bästa min man vet är sport och då framförallt fotboll och nu har jag hittat resor där man kan kombinera hans sportintresse med mitt intresse av att resa. En fotbollsresa är då perfekt!

Han kan titta på Premier League och vi får resa till England. Där kan vi samtidigt besöka pubar, dricka öl och äta fish and chips. Vi kan åka till Spanien och titta på La Liga, sola på en strand och äta tapas. Varför inte till Italien för att titta på Serie A, äta pizza och dricka vin. Det finns väldigt många olika alternativ att välja mellan.

Om man inte gillar fotboll kan man istället välja att åka till ett annat land för att titta på formel ett. Jag skulle verkligen vilja se en formel 1 tävling, det verkar så otroligt häftigt. Ljudet, människorna och de stora anläggningar, kan ni förstå hur otroligt  det skulle vara att få se? Dessutom finns det i väldigt många länder så det är bara att välja och vraka.

Jag skulle vilja åka till Kina för det finns så otroligt mycket att se där. Jag skulle vilja gå på kinesiska muren, äta den goda maten, trängas bland 1.4 miljarder invånare. Som läget ser ut i världen just nu kommer det kanske inte bli Kina den här gången. Men så fort jag kan kommer jag att åka dit och titta på formel 1 och se alla sevärdheter.

Även Nederländerna är ett land som jag skulle vilja besöka igen. Förra gången jag var där åkte jag och min vän dit för att köpa ett skärp. Det här var i början när internet kom så man kunde se dessa häftiga skärp på nätet, men de skickade inte till Sverige. Då bestämde vi oss för att åka dit .Vi köpte den billigaste biljetten som fanns, bodde i ett gammalt studentrum på 7kvm, åt nudlar och drack billig öl. Den här gången när jag åker ska jag boka en sportresa, titta på formel 1, bo på fint hotell och dricka champagne!