TEXT & MUSIK: Peder pP Strandh

Om min MUSIK | Vad gör jag med nya låtidéer?

Vad gör man när en melodi valsar in i ens själ och man inte behärskar noter eller har musikbranschen med sig (ännu)?

Så här gör åtminstone jag: Spelar in den (i all enkelhet) för att kunna komma ihåg och kunna återkomma till den flera gånger. Det är som om jag vore ute på en evig jordenruntresa där varje melodi som dyker upp kan motsvaras av en ny rastplats. Ett kort besök där platsens själ genomsyrar min … För att jag strax därefter måste hasta iväg mot nästa delmål. Jag undrar så när jag slutligen kommer att nå min resas mål. Antagligen vid min död. Tack och lov lämnar jag då efter mig alla de platser (melodier) jag fått kärleken ett besöka och därefter förlösa.

Klicka på texten för att komma till min Youtubekanal där du kan höra mitt resonemang runt en melodisnutt som – vid inspelningstillfället – var blott minuten “gammal”. Vad gör man med den om inte spelar in … Därefter ligger dess framtid i Guds, ödets och kanske dina händer.

Gott så …

// Peder Strandh