Okategoriserade

Är du redo för körkort?

sponsrat inlägg

Det bästa med att ha körkort är att man är oberoende.

Fem fördelar med att ha körkort:

1. Du slipper be andra människor att hämta och lämna dig.

2. Många jobb kräver att du har körkort, t.ex. jobb som säljare.

3. Du behöver inte åka kommunalt som t.ex. tåg och buss. Tänk dig dagar då det är kallt, med körkort slipper du stå och frysa och vänta på buss eller tåg.

4. Du kan närsomhelst, utan att vara beroende av tidtabeller för buss och tåg, åka till vilken stad du vill för att hälsa på vänner, gå på restaurang eller kanske bara ta en fika.

5. I dessa tider, då vi ska åka så lite buss och tåg som möjligt, gör ett körkort dig fri att ta dig dit du vill.

 

Jag kan rekommendera dig trafikutbildningen på trafiko. Där hjälper de dig med allt som rör körkortsfrågor, övningskörning, steg till körkort samt att de har en egen webbshop.

Något jag tycker är bra med webbshoppen på trafikos hemsida är körkortsteorin som ljudbok. Den gör att du samtidigt som du kan gå ut med hunden, fixa diska eller städa kan lyssna på körkortsfrågorna. Jag rekommenderar även att du beställer hem deras bok om körkort och teorifrågor. Då kan du sätta dig på ett kafé och, över en kopp espresso, införskaffa den kunskap du behöver i körkortsboken.  Du kan även en varm sommardag, om du bor i Uppsala, sitta vid Fyrisån i solen och både lyssna på ljudboken och följa med i körkortsboken. Ett sista tips; vad du än gör så stressa inte! Du lär dig bäst när du gör allting i lugn och ro samt repeterar. Genom denna repetition, där du läser samma kapitel i körkortsboken och lyssnar på ljudboken flera gånger, kommer du förr än du tror att vara mer fri och en körkortsinnehavare.